Abonnement

Het waarom van onze dienstverlening

Het Loopbaanpolis© abonnement werkt als een verzekering en ondersteunt u bij de stappen die u maakt tijdens uw werkzame leven. Als u nog jong bent, gaan die stappen vaak vanzelf en hoeft er nog niet zoveel gepland te worden.
Zeker als het ineens wat minder gaat, kunt u goede raad en hulp best gebruiken. Naarmate u ouder wordt, komen meer dingen vast te liggen in uw leven en heeft uw wellicht behoefte aan meer zekerheid.

Veel voorkomende situaties:

  • Na een aantal jaren in dezelfde baan krijgt u het gevoel dat het niet echt meer opschiet. U wilt wat anders, maar u weet niet precies in welke richting u moet zoeken. En u bent niet van plan uw hele leven hetzelfde werk te doen, maar u krijgt geen vat op de beste manier om te veranderen.
  • Het bedrijf waarvoor u werkt heeft al een aantal reorganisaties, met gedwongen ontslagen, achter de rug. Daarbij werd niet zo goed gezorgd voor ondersteuning in het verwerken van de teleurstelling van het ontslag en het vinden van nieuw werk. En u weet het niet zeker, maar wellicht bent u binnenkort ook aan de beurt.
  • U kunt een probleem met uw werkgever krijgen, terwijl u ervan overtuigd bent dat het niet aan u ligt. Over uw functioneren, over de inhoud van uw werk, over een functie-wijziging of nog erger als u een arbeidsconflict krijgt.
    En soms hebt u gewoon een vraag in verband met uw werk, uw arbeidsovereenkomst of anderszins over uw werkzame toekomst.

Als u zich herkent in één van bovenstaande situaties of u heeft nog een andere vraag, vul dan het aanvraagformulier in.