Bedrijven

De Loopbaanpolis© voor ondernemingen

Hebt u een bedrijf in het MKB of een 50+ onderneming, dan is de Loopbaanpolis© echt iets voor u en voor uw personeel. U kunt bij ons een Loopbaanpolis© Abonnement afsluiten. Onze dienstverlening is helemaal afgestemd op de specifieke problemen die bij uw onderneming kunnen voorkomen: overplaatsingen en functie-wijzigingen, reorganisaties, individueel of collectief gedwongen ontslag. Maar ook bij reintegratie van zieke werknemers en/of coaching bij onvoldoende goed functioneren van medewerkers.

Door het Loopbaanpolis© Abonnement krijgt u de noodzakelijke hulp en een gedegen advies voor de aanpak van arbeidsconflicten, ontslag- en outplacementsituaties. Individueel (voor een bepaalde medewerker) of collectief (voor groepen van medewerkers), daar kunt u zelf voor kiezen.

Voor de 50+ onderneming verzorgen wij speciale arrangementen, afgestemd op de behoeften, die wij ook samen met u in kaart kunnen brengen. Hiervoor gelden speciale tarieven, die wij met u bespreken naar aanleiding van een concrete offerte of aanbieding.

Neem voor informatie contact op met één van onze contactpersonen of e-mail naar info@loopbaanpolis.nl met uw vraagstelling.

Wilt u één van onze abonnementen afnemen, ga dan naar Info & Aanvraag.